Videosoftware

Gratis toegang informatieavond Starten met videobewerken

Het Videotrainingscentrum houdt een gratis inloopavond Starten met Videomontage, op maandag 1 juni 2015.

Lees meer: Gratis toegang informatieavond Starten met videobewerken

Magix Video deluxe premium 2013: Cosmetische vernieuwingen

magix-video-deluxe-2013-greenscreen-teaserMagix geeft zelf aan dat er wel vijftig vernieuwingen zijn, maar de meeste daarvan zijn cosmetisch. Hier en daar wat opties weglaten bij de instellingen, een paar extra overgangen en templates, maar de meeste daarvan zijn niet noemenswaardig.

Lees meer: Magix Video deluxe premium 2013: Cosmetische vernieuwingen

Sony Vegas Pro 12

sony-vegas-pro-edit-12-color-match-teaserSony heeft flink gesleuteld aan de twaalfde versie van Vegas Pro. Er zijn tal van nieuwe functies waar je veel baat bij hebt. Daarnaast is de prijs veel scherper, waardoor dit professionele pakket niet zo heel veel meer kost dan menig consumentenpakket.

Lees meer: Sony Vegas Pro 12

Sony Vegas Pro 12 Edit

sony-vegas-pro-edit-mask-fx-teaserMet een andere naam, tal van nieuwe functies en een scherpere prijs, hoopt Sony haar marktaandeel te vergroten voor Sony Vegas Pro. Een aantrekkelijk aanbod dus voor iedereen die professioneel wil monteren, tegen een betaalbare prijs.

Lees meer: Sony Vegas Pro 12 Edit

Sony Vegas Movie Studio Platinum 12

sony-vegas-movie-studio-12-overview-teaserEen soepeler werkend programma, vernieuwde effecten en uitstekende CUDA ondersteuning is wat je onder meer kunt verwachten van de twaalfde versie van Sony Vegas Movie Studio Platinum.

Lees meer: Sony Vegas Movie Studio Platinum 12

Magix Video deluxe Premium 2013

magix-video-deluxe-2013-phenomena-teaserEr is op de laatste twee versies van Magix Video deluxe nogal wat commentaar geweest. Dit betrof voornamelijk de snelheid en de doorontwikkeling van het pakket. Brengt de nieuwe versie Magix Video deluxe 2013 hierin verandering?

Lees meer: Magix Video deluxe Premium 2013

Adobe Premiere Elements 11: Complete restyling

adobe-premiere-elements-11-expert-timeremap-teaserAdobe heeft Premiere Elements 11 en de bijbehorende Organizer in geheel nieuw jasje gestoken. Het doel? Het eenvoudiger maken voor de startende videobewerker om een filmpje te maken. We zijn benieuwd of ze daarin zijn geslaagd.

Lees meer: Adobe Premiere Elements 11: Complete restyling

Adobe Premiere Elements 11: eenvoudiger voor beginners

adobe-premiere-elements-11-organizer-teaserAdobe heeft er voor gekozen om Premiere Elements geheel op nieuw te redesignen, zodat het voor beginners nog eenvoudiger om met het pakket te werken. Op wat schoonheidsfoutjes na pakt deze strategie goed uit.

Lees meer: Adobe Premiere Elements 11: eenvoudiger voor beginners

Bye Bye Avid Studio, welkom Pinnacle Studio 16

pinnacle-studio-16-teaser50Met de overname van Corel van Avid Studio en Pinnacle Studio van Avid, was het voor iedereen even afwachten welk pakket Corel de voorkeur zou geven om door te ontwikkelen. De keuze is gevallen op Avid Studio, maar wel onder de naam Pinnacle Studio.

Lees meer: Bye Bye Avid Studio, welkom Pinnacle Studio 16

Pinnacle Studio 16

pinnacle-studio-16-teaserJaren lang gold Pinnacle Studio als het beginnerpakket voor videobewerking. Hierin kwam drastisch verandering na de intrede van HD-video. Na vier jaar en twee overnames is Pinnacle Studio terug, weliswaar in een ander jasje, maar sterker dan ooit.

Lees meer: Pinnacle Studio 16

Sony Vegas Movie Studio 12 Platinum

sony-vegas-movie-studio-platinum-12-teaserMaar weinig consumenten zijn bekend met Sony Vegas Movie Studio. Dat is opmerkelijk, omdat dit goedkope videobewerkingspakket veel meer functionaliteit en stabiliteit biedt dan de grote concurrenten. Onlangs kwam de twaalfde versie uit. Reden genoeg om eens goed te kijken naar dit opmerkelijke pakket.

Lees meer: Sony Vegas Movie Studio 12 Platinum

Gratis filmps maken met Lightworks

lightworks-free-effecten-teaserHet heeft even geduurd, maar onlangs is de finale versie van Lightworks uitgebracht. Goed nieuws voor u, dit videomontagepakket is geheel gratis. Hoogste tijd dus om met dit opmerkelijke en flexibele pakket aan de slag te gaan.

Lees meer: Gratis filmps maken met Lightworks

Sony Vegas Movie Studio 12

sony-vegas-movie-studio-12-teaserEen soepeler werkend programma, vernieuwde effecten en uitstekende CUDA ondersteuning is wat je onder meer kunt verwachten van de twaalfde versie van Sony Vegas Movie Studio Platinum.

Lees meer: Sony Vegas Movie Studio 12

nastrainingscentrum.nl

Het nastrainingscentrum.nl geeft trainingen en cursussen voor iedereen die meer wil weten over zijn Synology of QNAP NAS.

 

Overzicht Synology trainingen

Overzicht Qnap trainingen

 

Zoeken