Tutorials

Witbalans herstellen in Adobe Premiere Pro (2)

Video opgenomen met een camera waarvan de witbalans niet correct is ingesteld levert beelden op met een bepaalde kleurzweem. Adobe Premiere Pro kent verschillende effecten om dit probleem te corrigeren. In dit deel aandacht voor de effecten RGB Color Corrector en RGB Curves.

Lees meer: Witbalans herstellen in Adobe Premiere Pro (2)

Witbalans herstellen in Adobe Premiere Pro (1)

Video opgenomen met een camera waarvan de witbalans niet correct is ingesteld levert beelden op met een bepaalde kleurzweem. Adobe Premiere Pro kent verschillende effecten om dit probleem te corrigeren. In dit deel aandacht voor de effecten Auto Color en Fast Color Corrector.

Lees meer: Witbalans herstellen in Adobe Premiere Pro (1)

Schermopnames bewerken met Camtasia Studio

Camtasia Studio biedt tal van opties om geregistreerde schermopnames te bewerken. In deze tweede workshop over Camtasia Studio laten we u de belangrijkste stappen zien die u moet ondernemen om uw tutorial te bewerken.

Lees meer: Schermopnames bewerken met Camtasia Studio

10 tips voor Sony Vegas Pro

Soms zijn het de kleine weetjes, die u helpen het maximale uit uw videomontagepakket te halen. Elke maand geven we u tien tips voor een specifiek pakket. Deze maand de tips voor Sony Vegas Pro.

Lees meer: 10 tips voor Sony Vegas Pro

Workshop schermopnames maken met Camtasia Studio

Het opnemen van een goede tutorial met Camtasia Studio is minder moeilijk dan het lijkt. In deze workshop leggen we u de belangrijkste opnamefuncties uit die u moet weten voordat u uw beeldscherm gaat opnemen met Camtasia Studio om zo tot een goed resultaat te komen.

Lees meer: Workshop schermopnames maken met Camtasia Studio

Nieuwe NAS-trainingen voor Synology NAS

Wilt u het maximale uit uw Synology NAS halen? Dat kan nu, want het Nastrainingscentrum, geeft trainingen rondom de veelzijdige Synology NAS. Tijdens de trainingen leert u onder meer uw NAS te beveiligen, een eigen Cloud op te zetten en multimediabestanden te delen en te streamen.

Lees meer: Nieuwe NAS-trainingen voor Synology NAS

Cursus Edius Neo: deel 2 overgangen en titels

Het videobewerkingspakket Edius Neo is voor velen onbekend. Dat is jammer, omdat dit pakket misschien wel het beste pakket is voor consumenten om video mee te monteren. Daarom een spoedcursus Edius Neo. In dit tweede deel leert u alles over het toepassen van overgangen en het maken van titels.

Lees meer: Cursus Edius Neo: deel 2 overgangen en titels

Starten met videomontage in Edius Neo

Het videobewerkingspakket Edius Neo is voor velen onbekend. Dat is jammer, omdat dit pakket misschien wel het beste pakket is voor consumenten om video mee te monteren. Daarom een aantal introductielessen om te starten met Edius Neo.

Lees meer: Starten met videomontage in Edius Neo

Tips voor videobewerking met Magix Video deluxe

Soms zijn het de kleine weetjes, die u helpen het maximale uit uw videomontagepakket te halen. In deze aflevering de tips voor Magix Video deluxe.

Lees meer: Tips voor videobewerking met Magix Video deluxe

Zoeken