Reviews

Eerste officiële leerboek voor de Synology NAS is te koop

Het Nastrainingscentrum heeft het eerste officiële leerboek voor de Synology NAS uitgegeven. De Synology bijbel beschrijft alle aspecten van de Synology NAS; de installatie, de beveiliging en het gebruik van de Synology apps zoals Video, Audio, Notes, Photo en Surveillance Station. 

Lees meer: Eerste officiële leerboek voor de Synology NAS is te koop

Review Adobe Premiere Elements 13

Het is alweer de dertiende versie van het consumenten videobewerkingspakket Adobe Premiere Elements. Met nieuwe functies als Videoartikel en Favoriete momenten wordt het nog eenvoudiger om snel een leuk filmpje te maken.

Lees meer: Review Adobe Premiere Elements 13

Review Magix Video deluxe 2015 Premium

Magix Video deluxe 2015 is nu native 64 Bit! In theorie betekent dit meer snelheid en betere stabiliteit. We zijn zeer benieuwd of dat in de praktijk ook zo uitpakt.

Lees meer: Review Magix Video deluxe 2015 Premium

Filmen met de DSLR, Test vier DSLR field monitoren

Een van de nadelen van het filmen met een DSLR-camera is om de opnames goed te kunnen monitoren. De viewfinder is te klein en het beeldscherm zit niet op een handige plaatst. De oplossing voor dit probleem is het aanschaffen van een externe field monitor.

Lees meer: Filmen met de DSLR, Test vier DSLR field monitoren

Ledverlichting voor op de camera; test vijf verschillende ledlampen

Het aanbod van ledlampjes voor op de camera is in vrijwel alle webwinkels enorm groot. Een goede keuze maken is vaak lastiger dan het lijkt. Daarom geven we u een aantal handvatten waarop u zou kunnen letten bij de aanschaf van een ledlamp.

Lees meer: Ledverlichting voor op de camera; test vijf verschillende ledlampen

Sony Vegas Pro 13 heeft beperkt aantal verbeteringen

Een loudness meter, verbeterde mogelijkheden om projecten op te slaan, een automatische proxy voor 4K en een aantal visuele veranderingen, zijn de hoogtepunten van de nieuwe Sony Vegas Pro 13. Zal dit genoeg zijn om de concurrenten de baas te blijven?

Lees meer: Sony Vegas Pro 13 heeft beperkt aantal verbeteringen

Synology Disks Station Manager 5.0, gebruiksvriendelijker en veelzijdiger

Synology heeft onlangs een nieuwe versie uitgebracht van hun nas-software. De vijfde versie van de Disk Station Manager (DSM) kent veel vernieuwingen. Wij zijn vooral geïnteresseerd in de multimediale mogelijkheden om bestanden te delen met anderen. Want daar zult u als foto-, video- of audioliefhebber het meest gebruik van maken.

Lees meer: Synology Disks Station Manager 5.0, gebruiksvriendelijker en veelzijdiger

Zoeken