Reviews

Eerste officiële leerboek voor de Synology NAS is te koop

Het Nastrainingscentrum heeft het eerste officiële leerboek voor de Synology NAS uitgegeven. De Synology bijbel beschrijft alle aspecten van de Synology NAS; de installatie, de beveiliging en het gebruik van de Synology apps zoals Video, Audio, Notes, Photo en Surveillance Station. de-synology-bijbel

De Synology bijbel is geschreven door Rinie Hooijer en Jaap Veenstra (alpha-audio.nl) in samenwerking met Synology en het nastrainingscentrum.nl. Hooijer en Veenstra verzorgen beide al jaren trainingen voor de Synology NAS.

De Synology Bijbel is voortgekomen uit de trainingen. Na talloze herziene versies waarin de feedback van cursisten werd verwerkt, is er dan nu eindelijk het lang verwachte trainingsboek voor de Synology NAS.

Het boek bestaat uit 18 hoofdstukken die u aan de hand nemen om dingen aan te leren, af te leren en staat boordevol tips om uw Synology NAS optimaal te kunnen inrichten en te beveiligen.

Het boek omvat 226 pagina's A4-formaat en kost € 24,99 euro. Het betreft een electronische uitgave in PDF-formaat, zodat u het op elk apparaat kunt gebruiken.

Voor meer informatie en de inhoudsopgave van de Synology bijbel kunt u surfen naar: https://nastrainingscentrum.nl/nas-boek/de-synology-bijbel/.

 

Deel dit bericht met anderen!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Kees 13.07.2016 18:59  
De synology bijbel Nee0  

Geachte lezer,

Inmiddels heeft men gereageerd met de mededeling dat dsm in grote lijnen overeenkomt met dsm 5.x en dat er slechts wat topics aan toegevoegd zijn.

Met vriendelijke groet

Kees van Veldhuizen

 
   
       
Kees 13.07.2016 15:09  
Synologybijbel Nee0  

Geachte lezer,
Heel mooi de Synology bijbel, alleen vergeet men er bij te vertellen dat het DSM 5.0 bespreekt en NIET het nieuwe dsm 6.x.
Maak je de uitgever hierop attent, dan heeft men NIET het fatsoen te reageren!!!
In feite koop je dus eigenlijk 'oude' troep!
Met vriendelijke groet

Kees van Veldhuizen

 
   
       

  1000 Resterende tekens

 
 

Zoeken