Nieuwsbrief

De QNAP bijbel

Het Nastrainingscentrum heeft De QNAP bijbel uitgebracht; het eerste lesboek voor de veelzijdige QNAP-NAS. In het 444 pagina's dikke E-book blijft geen onderwerp onbesproken. Stap voor stap worden onderwerpen als gebruiksbeheer, beveiliging en het maken van back-ups toegangkelijk gemaakt voor iedereen in het bezit van een QNAP-NAS.

 

Lees meer: De QNAP bijbel

Nieuwsbrief dvscene.nl

Beste bezoeker,

Als jij op de hoogte wilt worden gehouden van de laatste verhalen, reviews, tips, trainingen en videos over videobewerking, dan kun je je op deze pagina inschrijven voor de nieuwsbrief van dvscene.nl.

Nee we houden niet van spammen, dus de nieuwsbrief gaat er alleen uit als er iets nieuws te melden valt. Dit is dus onregelmatig. Wil je direct op de hoogte blijven als er een nieuw artikel wordt gepubliceerd, dan kun je ons volgen via twitter.

Bij het inschrijven op de nieuwsbrief kies je zelf een naam en wachtwoord uit, waarmee je daarna kunt inloggen op dvscene.nl. Je kunt dan eenvoudiger commentaar geven en je hebt daarmee direct toegang tot speciale onderdelen.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons altijd mailen.

Met vriendelijke groet,

dvscene.nl

Zoeken