Home

Lesboek Synology DSM 6, Installatie, beheer en beveiliging

Cover-book-Synology-DSM-6x-by Rinie HooijerHet nieuwe lesboek voor het installeren, beheren en beveiligen van Synology DSM 6 is uit. Na het doorwerken van de stappen in dit boek, bent u in staat om uw Diskstation goed en vooral veilig in te richten. Naast de installatie procedures van een 2-bay, 4-bay en 8-bay NAS wordt er uitgebreid stilgestaan bij de verschillende RAID-configuraties en het volume beheer. Het boek leert u hoe u gebruikers kunt aanmaken en de rechten van deze gebruikers op de juiste manier kunt instellen.

Daarnaast is er aandacht voor alle manieren van bestandsbeheer op uw DiskStation. We leren u hoe u de NAS veilig extern kunt benaderen. We kijken onder meer naar naar VPN, SSL-certificaten en  Reverse Proxy om uw toegang tot uw NAS te beveiligen.

Het laatste grote onderdeel van het boek Synology DSM 6 betreft alle manieren om uw data te beveiligen door back-ups te maken. Onderdelen die hier besproken worden zijn Cloud Station Server, Snapshot Replication, Cloud Station Drive, High Availability Manager, Hyper Backup, Rsync en Cloud Station ShareSync.

U kunt de hier de inhoudsopgave van het boek downloaden.

Deel dit bericht met anderen!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

  1000 Resterende tekens

 
 

Zoeken

nastrainingscentrum.nl

Het nastrainingscentrum.nl geeft trainingen en cursussen voor iedereen die meer wil weten over zijn Synology of QNAP NAS.

 

Overzicht Synology trainingen

Overzicht Qnap trainingen